Uitslag Run Bike Run

Klik hier voor de uitslag van de run bike run van 8 september 2019.

Uitslag tijdrit

Klik hier voor de uitslag van de tijdrit van 19 juni 2019.

19 juni tijdrit Vasse

Woensdag 19 juni organiseren we weer de jaarlijkse tijdrit bij Vasse.

LOCATIE: Denekamperweg (op de weg van Ootmarsum naar Vasse)
AFSTAND: 14,5km
AANVANG: 18:30 uur

Meld je dan aan via: c.tel@kpnmail.nl of ter plaatse tot 18:00 uur.

Tot dan!

15 juni skeelerclinic!

Zaterdag 15 juni organiseren we weer een skeelerclinic. Ben jij erbij?

LOCATIE: de Mors 119 nabij de containers voor het oud papier
AANVANG: 11:00 uur

Helm en beschermers zijn verplicht! Heb je geen skeelers en/of beschermers geef dit dan door bij de aanmelding, dan regelen we dit voor jullie.
Geef je snel op!

Meld je aan voor woensdag 12 juni via: secretariaat@schaatsclub-ootmarsum.nl of bel 0541-292792

Zien we je a.s. zaterdag 15 juni om 11:00 uur? Tot dan!

Gratis mee naar IJsbaan Twente

Omdat we Ootmarsum e.o. niet meer kunnen laten genieten van natuurijs, maar toch mensen enthousiast willen maken voor het schaatsen, hebben we een actie bedacht voor de basisscholen.

Momenteel organiseren we op IJsbaan Twente in Enschede clinics om de leerlingen te laten ‘proeven’ aan het schaatsen. We bieden iedereen die enthousiast geworden is de mogelijkheid om samen met ons 3x gratis mee te gaan schaatsen op zondagochtend onder begeleiding van een trainer. Ook je ouders zijn van harte welkom om mee te gaan schaatsen.

Mocht jij en/of je ouders na deze 3 ochtenden enthousiast geworden zijn, dan kun je aspirant lid worden en tegen een gereduceerd tarief de rest van het seizoen schaatsen in Enschede.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan via de mail: secretariaat@schaatsclub-ootmarsum.nl of bel 0541-293117.