Activiteiten

Donateursactie Elk jaar in de herfstvakantie bellen de leden bij de bewoners van Ootmarsum aan om een donateurskaart te verkopen. De kaart geeft recht op het slijpen van een paar noren. Helaas kunnen we geen ijshockey- en kunstschaatsen slijpen. Het geld komt ten goede aan de jeugdleden.
Donateursactie
Nieuwjaarsontbijt Traditioneel wordt het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsontbijt bij Business Centre Ootmarsum. De gelukwensen worden onder het nuttigen van heerlijke bakleverworst, warme chocolademelk en andere lekkernijen aan elkaar overgebracht.
Nieuwjaarsontbijt
Oud papier Met de opbrengst van het oud papier kunnen we de kosten van het schaatsen wat drukken. Elke dag van de maand kan het papier gebracht worden. Van 08.00 uur 's morgens tot 20.00 uur 's avonds kan iedereen zijn oud papier brengen naar het industrieterrein van Ootmarsum (De Mors). Bij Business Centre Ootmarsum (De Mors 119), staan achter in de straat de twee containers met een vaste trap ertussen.
Oud papier

RBR Ootmarsum